Muž nabízel na internetovém bazaru k prodeji kolo, zájemce z něj vylákal více než 30 tisíc
Ilustrační foto
Litoměřice

Roudnicko - Oznámení o podvodném jednání přijali v těchto dnech policisté od mladého muže z Roudnicka. Poškozený prostřednictvím internetového bazaru nabídl k prodeji jízdní kolo za částku 15 tisíc korun. Ozval se mu údajný zájemce s tím, že má o kolo zájem, ale prodávající musí nejprve uhradit různé poplatky jako dopravné, pojistné a podobně.

"Tímto způsobem od poškozeného získal více než 30 tisíc korun. Když po poškozeném požadoval neznámý podvodník dalších 55 tisíc korun, došel oznámit vše na policii. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu podvodu. Po pachateli policisté pátrají," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru