Koncert na Mírovém náměstí přilákal stovky návštěvníků, zakončil ho ohňostroj
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - Velký letní koncert ke 100. výročí republiky včera na Mírové náměstí v Litoměřicích přilákal stovky návštěvníků. Lístek si zakoupila téměř pětistovka milovníků hudby, další desítky lidí si skladby vychutnávaly z povzdálí. Oproti loňskému roku byla návštěvnost zhruba dvojnásobná.

Vystoupil Litoměřický festivalový sbor v doprovodu s Teplickou filharmonií. Náměstí rozezněly skladby jako Largo či Vltava. Magický moment nastal ve chvíli, kdy všichni diváci povstali a společně se všemi vystupujícími zazpívali českou i slovenskou národní hymnu. Posluchači byli koncertem nadšeni, hudebníky odměnili dlouhým potleskem ve stoje. Celou akci zakončil velkolepý ohňostroj.

2307koncert2

Zdroj: www.litomerice.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru