Policisté zastavili jednadvacet vozidel, řidiči zhřešili patnácti přestupky. Jeden neměl řidičák
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřicko - Během víkendu a počátkem tohoto týdne proběhla také v litoměřickém okrese celokrajská dopravně bezpečnostní akce zaměřená na dodržování pravidel silničního provozu. Dopravní policisté kontrolovali, zda řidiči motorových vozidel dodržují všechny povinnosti, které jim ukládá platná legislativa.

"V průběhu akce policisté zastavili a zkontrolovali 21 motorových vozidel a zaevidovali 15 přestupků. Nejčastějším prohřeškem řidičů bylo nedodržení nejvyšší povolené rychlosti a to v deseti případech, dvě vozidla se nenacházela v předepsaném technickému stavu a jeden řidič usedl za volant vozidla bez řidičského oprávnění. V ostatních případech se jednalo např. o chybějící doklady či jiné porušení zákona," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru