V Lovosicích se instalují nové lavičky, prvních dvacet je již na svých místech v lesoparku
Zdroj: www.meulovo.cz
Litoměřice

Lovosice - Technické služby města Lovosice v těchto dnech instalují nové lavičky a ty rozbité opravují. Prvních dvacet laviček je již rozmístěno v prostoru lesoparku Osmička. V příštích dnech přibydou i na dalších místech.

Město pořídilo celkem 100 kusů laviček, které hodlá v Lovosicích rozmístit. Ve středu města budou umístěny lavičky, které si vybrali občané v anketě, která probíhala v červnu v hale městského úřadu. V plánu je také doplnit betonové lavice na Václavském náměstí a na některá další místa přibydou lavičky bez opěrátka. To se týká především Osmičky.

„Snažili jsme se, aby byl nový mobiliář umisťován hlavně pod stromy a do míst, na které nás upozornili sami občané. Letošní léto nám ukázalo, že je nutné město ochlazovat a hledat varianty, jak umožnit občanům skrýt se před slunečním žárem,“ uvedl Vladimír Šuma, místostarosta města.

Zbytek nového mobiliáře je v tuto chvíli ve výrobě a bude rozmístěn nejpozději do konce října. 50 kusů laviček zaplatila sponzorským darem společnost Glanzstoff-Bohemia s.r.o.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru