Čtenáři našeho on-line deníku mohou až do konce října pořídit nový Hyundai ještě výhodněji!
V redakci využíváme vozy Hyundai z Autosalonu Most. Foto: e-deniky.cz
Litoměřice

Most - Již druhé pololetí využívá naše redakce nové vozy značky Hyundai od mosteckého prodejce těchto vozů. Díky tomu jsme mohli vyzkoušet několik modelů aut této značky. Jezdíme v Hyundai i30, v Tucsonu a nově i ix20. Každé z těchto aut je skvělé a opravdu můžeme kterékoliv z nich vřele doporučit.

Vozy Hyundai přináší špičkový vzhled a inovativní technologie, speciálně vyvinuté tak, aby vyhovovaly všem Vašim potřebám. Všechny modelové řady kombinují fantastické jízdní vlastnosti s nejmodernější konektivitou a bezpečnostními asistenty. Nabízí pěkný vzhled, vytříbený styl, vysoký výkon, zábavu, bezpečnost i prostornost.

Rádi bychom některý z modelů aut značky Hyundai dopřáli i vám. Proto jsme s Autosalonem Most dojednali speciální nabídku pro všechny čtenáře našich e-deníků.

Nadstandardní zvýhodnění pro čtenáře e-deníků

Úplně stačí, že nás sledujete a díky tomu se o této akci dozvíte. A právě vy máte v Autosalonu Most možnost zakoupit si až do konce října nový Hyndai ještě výhodněji. Díky nadstandardnímu zvýhodnění pro čtenáře e-deníků se vám cesta do Mostu určitě vyplatí!

Vyberte si model, který se vám líbí a kromě mnoha dalších i cenových zvýhodnění, které vám v mosteckém autosalonu nabídnou, včetně aktuálních akcí importéra Hyundai, získáte navíc ještě :

  • Zdarma sadu zimních pneumatik
  • Zdarma první servisní prohlídku
  • Zdarma nadstandardní příslušenství k novému vozu v hodnotě 5.000,- Kč, dle vašeho výběru

A to není všechno! Ze všech z vás, kteří si do konce října letošního roku pořídí nové auto, bude ještě navíc vybrán jeden, který obdrží ještě navíc slevu ve výši 20% na druhou, třetí a čtvrtou povinnou servisní prohlídku!

Tak neváhejte a využijte této výhody, kterou jsme pro vás s Autosalonem Most připravili! V Autosalonu Most stačí uvést, že jste čtenářem některého z našich e-deníků, které v Ústeckém kraji provozujeme (e-mostecko.cz, e-lounsko.cz, e-chomutovsko.cz, e-teplicko.cz, e-usti.cz, e-litomerice.cz a edecinsko.cz).

V Autosalonu Most se o vás moc dobře postarají, příjemní a ochotní jsou tam úplně všichni ;)


AKCE - Výhody pro čtenáře e-deníků TRVÁ DO 31. 10. 2018!

Pro váš nový vůz kontaktujte

  • Autosalon Most s.r.o.
  • Nad Koridorem 776, 43401 Most
  • Tel. 775 42 40 40
  • Mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
  • Webové stránky prodejce: www.hyundai-most.cz

Zde aktuální nabídka Hyundai na měsíc říjen

1210hyundailetak

1210hyundailetak2

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru