NOVÉ VIDEO: Kriminalisté zveřejnili druhé záběry z vraždy čerpadlářky nedaleko dálnice D8
Foto: Policie ČR
Litoměřice

Mělnicko – Policisté hledají další svědky loupežného přepadení čerpací stanice na Mělnicku, ke kterému došlo v pondělí před třetí hodinou ráno. Na benzínce nacházející se na silnici č. II/608 v katastrálním území obce Nelahozeves, nedaleko dálnice D8, pachatelé zastřelili obsluhu. Žena (58) na místě zemřela.

„V rámci prováděného šetření k dnešnímu dni kriminalisté prověřují téměř stovku poznatků a informací, které jim poskytla veřejnost na základě uveřejněné výzvy prostřednictvím sdělovacích prostředků,“ uvádí policejní mluvčí Zdeněk Chalupa.

https://www.youtube.com/watch?v=XwqtEV1xHt0

Kriminalisté veřejnosti děkují za spolupráci, přesto se na ni opakovaně obrací se žádostí o pomoc, aby se jim ozvali případní další svědci či řidiči, kteří se v inkriminovanou dobu v pondělí 3. 12. 2018 v době mezi 02:00 a 03:00 hodinou pohybovali ve zmíněné lokalitě a případně si povšimli podezřelých okolností, například výskytu neznámého vozidla, pohybu cizích osob.

„Důležité informace mohou kriminalisté získat především ze záznamových kamerových zařízení umístěných ve vozidlech u projíždějících řidičů po silnici č. II/608 ve zmiňované době,“ dodal mluvčí. Více píšeme v článku Hledají se vrazi! Násilnou smrt čerpadlářky nedaleko dálnice D8 mají nejspíš na svědomí tito dva

https://www.youtube.com/watch?v=3_QyQWL5TM8

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru