Policista z Ústeckého kraje měl prodávat drogy a vynášet informace, stíhá ho inspekce
Ilustrační foto
Litoměřice

Ústecký kraj - Příslušníci Generální inspekce bezpečnostních sborů tento týden zadrželi policistu z Děčínska zařazeného na Krajském ředitelství policie Ústeckého kraje.

V rámci prověřování bylo zjištěno, že tento policista opakovaně prodával a také zdarma poskytoval od ledna 2018 do současné doby metamfetamin a marihuanu osmi lidem. Dále od září 2018 do současné doby informoval své známé o činnosti Policie ČR v úmyslu umožnit jim vyhnout se případnému postihu za páchané přestupky a trestné činy.

"V případě prokázání mu za tato jednání hrozí až pětiletý trest za mřížemi. Vzhledem k tomu, že obviněný se k uvedené trestné činnosti plně doznal, je další vyšetřování vedeno na svobodě," uvedla Ivana Nguyenová, tisková mluvčí inspekce.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru