Hasiči v kraji od včerejška zasahovali u více jak šedesátky spadaných stromů a větví
Ilustrační foto: Kuba Zápotocký
Litoměřice

Ústecký kraj - Hasičské jednotky v Ústeckém kraji vyjely od včerejších 16:00 do dnešních 8:00 k šedesáti dvěma zásahům, kdy odstraňovali z komunikací spadané stromy a větve, které povolily pod vahou sněhu.

Téměř všechny zásahy – 58 proběhly v okresu Děčín. Hasiči zasahovali v okolí Rumburku, Brtníků, Lísky, Rybniště, Kerhartic, Hillova Mlýna, Harrachova, Velkého Šenova, Kyjova, Kunratic, Kytlice, Dlouhého Dolu, Vlčí Hory, Starého Jiříkova, Dolního Podluží, Horního Podluží, Jiřetína pod Jedlovou, krásné Lípy, Dolní Kamenice, Varnsdorfu, Dolního Falknova, Království, Nové Olešky, Chřibské, Mikulášovic, Malé Bukoviny, Příbrami, Lesné, Lipové a Studánky.

Většinou se jednalo o spadlé větve a stromy bránící provozu na silnicích. V několika případech spadl strom na dráty telefonního nebo elektrického vedení. Ve dvou případech spadly stromy na silnici na Litoměřicku, u Knínice a Milešova. V okresu Most spadl strom na silnici u Rašova. V okresu Ústí nad Labem odstraňovala jednotka spadlý strom na vozovku u Krásného Lesa.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru