Výsledky dopravní akce: Dva řidiči bez řidičáku, devět aut v nevyhovujícím technickém stavu
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřicko - Během víkendu se také litoměřičtí policisté zapojili do celorepublikové dopravně bezpečnostní akce TISPOL. Dopravní policisté kontrolovali, zda řidiči dodržují všechny povinnosti, které jim ukládá platná legislativa. Během akce policisté zastavili 87 vozidel a zaevidovali 11 přestupků.

"Devět vozidel se nacházelo v nevyhovujícím technickém stavu, dva řidiči usedli za volant vozidla bez řidičského oprávnění a dva závažnější případy bude ve správním řízení řešit příslušný úřad (řízení pod vlivem návykových látek). Dále je jeden z kontrolovaných řidičů podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru