VIDEO: Budete v šoku! Udělali tohle lidé? Takhle právě vypadá sídliště, kam natekly už miliony
Sídliště Janov v Litvínově. Foto: Oldřich Hájek
Litoměřice

Litvínov – Miliony a miliony korun už proudily v posledních deseti letech do sídliště Janov v Litvínově. Na nové chodníky, do toho, aby vyloučená lokalita vypadala lépe a lépe se tu žilo. A zmizely sociální problémy. Zbytečně.

Toto jsou naše záběry ze 17. prosince 2018. U ještě obydleného domu to začíná vypadat jako svého času v mosteckém Chanově. Nehodí se vám něco? Už to letí z okna. Nepořádku každý den přibývá. Okolo domu je nebezpečné chodit. Z okna nebo balkonu může vyletět i celá pračka.

S úklidem si tu nikdo neláme hlavu. Chabý pokus o ohraničení prostoru tu udělal ještě větší nepořádek. Naštěstí jsou vedle domu nové chodníky…

Video

https://www.youtube.com/watch?v=ogz5UU-zxAk

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru