Seriál Most! Možná byste neřekli, kdo na něj kouká nejvíc
Jitka Čvančarová hraje v seriálu bývalou manželku hlavní postavy Luďka. Foto: ČT
Zajímavosti

Ústecký kraj - Nový komediální seriál Most!, tvůrčího dua Jan Prušinovský, Petr Kolečko, odstartoval s nejvyšší odloženou a internetovou sledovaností ze všech pořadů vlastní tvorby na českém televizním trhu. Odložená a internetová sledovanost navýšila živou o 44 %.

Líbí se vám seriál, který se natáčel v severočeském Mostě? Nebo vám přijde jeho humor až příliš drsný? Každopádně nejvyhledávanější je mezi vysokoškolsky vzdělanými diváky (46,6 %) a mezi muži ve věku 30 až 44 let (44,51 %). Ukázal to průzkum společnosti Nielsen Admosphere ke dni 15. lednu tohoto roku.

Jaká je sledovanost?

První díl komediálního seriálu sledovalo minulé pondělí v televizi více než 1,2 milionu diváků, odloženě v televizi 328 tisíc a na webu v průběhu sedmi dní po odvysílání pak dalších 141 tisíc. Druhý díl vidělo rovněž takřka 1,2 milionu diváků, odloženě v televizi zatím přes 100 tisíc lidí a na internetu 15 tisíc diváků. Informovala o tom Karolína Blinková, tisková mluvčí České televize.

Může vás zajímat

Jak vypadají seriálové lokality v reálu? Podívali jsme se na to v článku OBRAZEM: Nejznámější místa z veleúspěšného seriálu Most! Takhle vypadají ve skutečnosti

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru