VIDEO: Z nejhorší sněhové kalamity jsou venku, zůstala dechberoucí krása Krušných hor
Krušné hory, Dolní Moldava. Foto: e-deniky.cz
Zajímavosti

Moldava – Silnice na Moldavu v Krušných horách jsou všechny po sněhové kalamitě průjezdné, po nejhorším boji se sněhovými přívaly zůstala jen dechberoucí krása, v pondělí umocněná blankytně modrou oblohou.

Řidiči by přesto měli být při cestě do této části Krušných hor opatrní. Na většině hlavních silnic se proti sobě vyhnou dvě auta, ale vyfrézované úseky jsou přes to těsné a pokud se zvedne vítr, mohou se znovu tvořit sněhové jazyky. Používejte jen vyznačená parkoviště, jinak budete přidělávat práci silničářům.


Může vás zajímat


Na Moldavu také jezdí osobní vlaky, nádraží je odklizené. Velké parkoviště pod Bouřňákem je rovněž připravené na parkující automobily, sjezdovku je nyní navíc možné uměle zasněžovat. Na vrcholcích hor bylo v pondělí odpoledne okolo pěti stupňů pod nulou.

https://www.youtube.com/watch?v=QO3z_P3fILY

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru