Litoměřice se prezentují na veletrhu cestovního ruchu v Praze
Zdroj: www.litomerice.cz
Zajímavosti

Praha - Litoměřice se prezentují na mezinárodním veletrhu cestovního ruchu Holiday World. Na holešovickém výstavišti v Praze se představují v samostatném stánku nedaleko vstupu do hlavního pavilonu. Osmadvacátý ročník Holiday World, největší akce svého druhu ve střední Evropě, probíhá od čtvrtka dne až do neděle.

Litoměřický stánek je letos dvakrát větší než v minulých letech. Pracovníci Odboru komunikace, marketingu a cestovního ruchu MěÚ Litoměřice nabízejí nejrůznější propagační materiály nejen města, ale i jeho místních partnerů, jako jsou například Zahrada Čech, Klášterní vinné sklepy Litoměřice, Galerie marionet, Dílna ručního papíru či muzeum Křišťálový dotek.

2202cestovniruch1

Zdroj: www.litomerice.cz

„Návštěvníkům zde také představujeme nové upomínkové předměty vydané u příležitosti letošních oslav 800. výročí města. K návštěvě Litoměřic je zveme i prostřednictvím pestrého programu akcí, které se budou konat od jara po téměř celý rok,“ uvedla vedoucí odboru Eva Břeňová s tím, že více informací k oslavám zájemci naleznou na webových stránkách města www.litomerice.cz.

Po celý čtvrtek a v pátek do 14 hodin je veletrh určen pro odborníky v oblasti cestovního ruchu. Páteční odpoledne a víkendové dny patří veřejnosti laické. Více informací o akci naleznete na webových stránkách Holiday World www.holidayworld.cz.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru