Mladí hasiči soutěžili v třetím ročníku branného závodu O pohár obce Lkáň
Zdroj: www.kr-ustecky.cz
Zajímavosti

Lkáň - Stovka dětí a dospělých se zúčastnila 3. ročníku branného závodu mladých hasičů O pohár obce Lkáň. Fandit a předat ceny mladým zájemcům o činnost dobrovolných hasičů a hasičský sport přijel také hejtman Oldřich Bubeníček.

Přestože počasí závodu zrovna moc nepřálo, zúčastnilo se 20 družstev. Děti si za své výkony v soutěžích odnesly diplomy, medaile, poháry a drobné dárky.

1605lkan2

Zdroj: www.kr-ustecky.cz

Projekt s názvem: „Podporujeme mladé hasiče ve Lkáni - 2019“ byl výrazně podpořen z prostředků Ústeckého kraje, a to z oblíbeného Programu 2019 na podporu JSDHO a ostatních složek IZS. Kromě toho místní spolek podporuje pravidelně i obec Lkáň, která má pouze cca 200 obyvatel.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru