Cyklobus do Českého středohoří a Podřipska poprvé vyrazí na začátku června
Zdroj: www.ceskestredohori.info
Zajímavosti

Litoměřicko - Cyklobus i pro pěší zahájí svou letošní sezónu v sobotu 1. června. Pravidelné sobotní a nedělní jízdy potrvají do 4. září. Hlavní nástupní stanice jsou Litoměřice – autobusové nádraží a Roudnice nad Labem – autobusové nádraží na Karlově náměstí s cílovými zastávkami Velemín, Bílý Újezd (pod Kletečnou) a Lovečkovice, Mukařov.

O víkendu tak můžete vyrazit v sobotu a v neděli hned ráno v 8,00 hod. z Roudnice nad Labem, přes Litoměřice (8,30 hod.) s příjezdem do Lovečkovic v 9,10 hod.

Ten samý spoj vyráží i během dopoledne v 10 hod. Trasa s cílovou zastávkou Velemín, Bílý Újezd začíná v Roudnici nad Labem, odkud cyklobus vyráží ve 12 hod., z Litoměřic ve 12,30 hod. a v konečné je ve 13 hod. Kompletní jízdní řád a bližší informace naleznete ZDE.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru