V Litoměřicích se letos už po osmé rozduněly africké bubny
Zdroj: www.litomerice.cz
Zajímavosti

Litoměřice - Rytmy afrických bubnů v pátek duněly v parku Václava Havla. K poznávání africké kultury nemusel nikdo cestovat. V Litoměřicích, ve fairtradovém městě, se koná festival Dun Dun plný hudby, chutí a módy.

Park od samého začátku plní návštěvníci. „Již na zahájení akce je zde velký počet dětí. Těší nás, že i přes horké počasí dorazily a jsou nadšené," pochvalovala si Bohdana Dojčinovičová z Odboru sociálních věcí a zdravotnictví Městského úřadu v Litoměřicích, který Dun Dun každoročně pořádá společně se ShinBean o.p.s.

Festival ve 13 hodin zahájila africká hudební show v podání skupiny Emongo, na kterou navázaly Keňské příběhy a bubenický workshop Petra Šušora. Ten ocenily například žáci ze školních družin litoměřických škol, které na festival také zavítaly. „Dětem se líbil workshop a vyrábění masek s knihovnou,“ prozradila například vedoucí vychovatelka Andrea Pechatá ze ZŠ U Stadionu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru