Chcete na svoji zahrádku kompostér? Město je teď nabízí zdarma
Zdroj: www.litomerice.cz
Zajímavosti

Litoměřice - Kompostéry zdarma nabízí město Litoměřice svým obyvatelům. O jejich nákupu rozhodla minulý týden rada města. Litoměřický městský úřad tak vychází vstříc obyvatelům a zároveň se snaží o omezení používání dosud hojně využívaných big bagů (velkoobjemových vaků).

Zájemci, kteří se přihlásí, získají kompostéry do svého vlastnictví. „Podmínkou pro podání žádosti je trvalé bydliště v Litoměřicích, nulové dluhy vůči městu a pozemek v osobním vlastnictví nacházející se v katastru Litoměřice nebo Pokratice,“ vysvětlil Pavel Gryndler, vedoucí Odboru životního prostředí Městského úřadu v Litoměřicích s tím, že již nyní eviduje asi 30 žádostí.

Kompostéry mají objem 1 kubík, jsou z pozinkovaného profilovaného plechu. Jde o stavebnicový systém, který je snadno demontovatelný. Dají se také snadno rozšířit o další stejně velkou část, tu si však již zájemci musí zakoupit sami přímo u dodavatele, společnosti Meva, a.s. Kompostér je možné vidět na Městském úřadě Litoměřice, odboru životního prostředí, Pekařská 2, třetí patro.

Žadatelé se mohou hlásit do konce srpna na odboru životního prostředí u sl. Slabochové – tel. 416 916 175, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru