Sobota patřila milovníkům zlatého moku. Desátý ročník Pivních slavností přilákal přes tři tisíce lidí
Zdroj: www.litomerice.cz
Zajímavosti

Litoměřice - Sobota byla v Litoměřicích ve znamení zlatého moku. Jubilejní desátý ročník Pivních slavností si nenechalo ujít přes tři tisíce návštěvníků. Své produkty představilo 26 pivovarů z celé České republiky.

Hosté se mohli účastnit soutěží, jako byly například zábavné vědomostní kvízy. Stali se také porotou, když hodnotili nejlepší pivo či stánek, u kterého se nejlépe pije. Pivovar Mlýn ze Střížovic byl nejvíce oblíben. Vyhrál v soutěži o stánek, u kterého se nejlépe pije a jejich Mlýn – Ležák se zase stal nejlepším pivem slavností. „Ačkoli počasí nepřálo, návštěvníky kapky deště neodradily a na akci panovala skvělá nálada. Jsme rádi, že se slavnosti stále těší velkému zájmu,“ zhodnotila Věra Kmoníčková, ředitelka Městských kulturních zařízení, jež akci organizují.

Pivo bylo opět čepováno do vratných kelímků či do nových půllitrů a třetinek s uchy s novou grafikou. „Omezení jednorázových kelímků je super nápad. Půllitry jsme si s přáteli ze Šumavy koupili na památku,“ pochválila návštěvnice Iva Přibíková.

V příštím roce po mnoha letech znovu ožije litoměřický pivovar, v němž firma Hutár Agro s.r.o připravuje výrobu tří druhů piv.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru