Doporučujeme vůz na prodej: Suzuki Vitara - fešanda, která vás odveze, kam si budete přát, bezpečně a svižně
Suzuki Vitara 1,0 BoosterJet Premium 4 x 2. Foto: Olga Markuzziová
Zajímavosti

Ústecký kraj - Další vůz, který jsme měli možnost v naší redakci otestovat, je Suzuki Vitara 1,0 BoosterJet Premium 4 x 2, s pětistupňovou manuální převodovkou. Skvělé rodinné SUV, s motorem, jenž báječně zvládá všechny provozní podmínky, ve městě, na dálnici i v terénu, při běžné i sportovní jízdě.

Vitara 1,0 BoosterJet Premium má zážehový motor, který kombinuje přímé vstřikování paliva a přeplňování turbodmychadlem. Dosahuje točivého momentu na úrovni atmosférického motoru o objemu 1,8 litru, avšak s vynikající spotřebou paliva. My jsme si jízdu v autě opravdu užívali a moc jsme na spotřebu nehleděli, takže jsme se dostali na průměrnou spotřebu 6,4 litru na 100 km.

Jednoduše a laicky vyjádřeno, jde o auto, které velmi mile překvapí svým chováním na silnici, reaguje svižně, čile, skvěle zvládá jízdu do kopce a nezklame při předjíždění, 130 km /h na dálnici v autě ani neucítíte. Měli jsme možnost vyrazit rychlostí 170 km/h, což zvládla naprosto snadno. Vyzkoušeli jsme jej i na nerovném terénu na vykotlané „okrsce“, kde právě oceníte, že jde o SUV a vlastně ani necítíte žádné otřesy.

Jde o pohledný vůz, ve kterém se sedí pohodlně, a to i při dlouhých jízdách, pohodlné sezení nabízí i zadní sedadla. Vitara ukrývá prostor, v němž je každé tlačítko, přepínač a ukazatel na svém přirozeném místě. Na palubní desce najdete multimediální systém s dotykovým displejem. Svůj chytrý telefon můžete připojit pomocí Bluetooth nebo kabelem přes USB. Rozhraní Apple CarPlay, Android Auto a MirrorLink umožňují ovládat podporované aplikace ve vašem telefonu přímo přes dotykový displej v autě a nabízí i další užitečné funkce. Couvání s tímto vozem je pro vás hračkou díky zadní parkovací kameře. Celkově je jízda s Vitarou velmi příjemná a snadná. Občas jsme v ní někoho svezli na sedadle spolujezdců a vlastně každý z nich zaznamenal, že jde o fajn svezení a příjemnou cestu. Když jsme se zmínili, že jde o motor, 1,0, ani tomu nechtěli věřit ;).

Kde lze auto koupit?

Nabízený vůz má najeto 11.472 kilometrů, datum uvedení do provozu je 7. února 2019, barva superior white, cena 399.000 korun včetně DPH.

Pokud tedy sháníte dobře zajeté, hýčkané a spolehlivé auto s nízkou spotřebou, které váz odveze třeba i na chalupu nebo na dovolenou, neváhejte s jeho koupí.

Auto najdete v nabídce firmy H-rent s.r.o., adresa Nad Koridorem 776, Most, pro další informace volejte na telefonní číslo 608 474 128 nebo 608 474 128 nebo na http://www.autobazarmost.cz/.

Fotogalerie

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru