Rádi fotíte a myslíte si, že dobře? Pošlete své snímky do soutěže, můžete do konce října
Rybářská loď na Nechranické přehradě – vítězný snímek 4. ročníku soutěže v roce 2018. Foto: Martin Matajzík
Zajímavosti

Ústecký kraj - Už jen do konce října mohou fotografové posílat své snímky z toulek Dolním Poohřím do každoroční fotografické soutěže Poohří vaším objektivem. Slavnostní vyhlášení vítězů je naplánováno na neděli 10. listopadu v Lounech. Nekrásnější snímky se pak objeví v kalendářích pro rok 2020.

Posledních pár dní mají fotografové na to, aby rozšířili své sbírky o podzimní snímky Dolního Poohří. Soutěžní fotky musí dorazit nejpozději do 31. října na e-mailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Porota z nich poté vybere sérii těch nejlepších, a to jak v kategorii dospělých, tak dětí. Na vítěze čekají zajímavé fotografické ceny. Jejich snímky budou provázet návštěvníky Dolního Poohří po celý rok, ať už na kalendářích nebo v propagačních materiálech.

Soutěž, kterou vyhlásila Destinační agentura Dolní Poohří již popáté, je otevřena pro každého – profesionální fotografy, amatéry i děti, které mají vlastní kategorii. Tematicky fotografie téměř nemají omezení – mohou zachycovat krajinu a řeku Ohři, zdejší historii a památky, přírodu či Cyklostezku Ohři.

Předávání cen bude součástí slavnostního ukončení turistické sezóny, které pořádá Destinační agentura Dolní Poohří letos poprvé. Konat se bude v neděli 10. listopadu v Kulturním domě Zastávka v Lounech.

„Rozhodli jsme se letos rozloučit se s návštěvníky a přáteli Dolního Poohří kulturním programem. Zároveň to bude poděkování všem, kteří se zapojili do fotografické soutěže,“ vysvětluje ředitel Destinační agentury Dolní Poohří Ing. Lukáš Pichlík. Program začíná ve 14 hodin a kromě vyhlášení nabídne dětský kabaret Hudebního divadla Hnedle Vedle a pro dospělé poté od 15.30 hodin vystoupení kapely Lounská 13. Vstup je zdarma.

Doplňující informace k fotosoutěži: Do soutěže jsou přijímány pouze digitální fotografie ve formátu jpg s maximální velikostí 5 MB a minimálním rozlišením 2480 x 1748 px. Maximální počet snímků od jednoho autora je 10. K fotografii nezapomeňte připojit kontaktní údaje (jméno, e-mail, případně telefon) a ideálně i stručný popis místa.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru