Krása pomáhala dětem již po šesté. Na dobrou věc se vybralo přes 160 tisíc
Zdroj: www.roudnicenl.cz
Zajímavosti

Roudnice nad Labem - Ve čtvrtek 10. října v roudnickém hotelu Magnolia proběhl již šestý ročník charitativní akce Krásou pomáháme dětem. Díky zájmu veřejnosti se podařilo dosáhnout cílové částky, která pomůže vybavit část lůžkového oddělení plastické chirurgie Fakultní nemocnice Královské vinohrady.

Jedná se o již tradiční charitativní akci iniciovanou skupinou místních podnikatelek v oblasti kosmetických služeb, společenského odívání a zdravotního poradenství. Za dobrovolný poplatek v minimální výši 50 Kč mohli návštěvníci akce po celý den využít služeb některé z řad vizážistek, kadeřnic, manikérek, vyzkoušet masáž nebo získat užitečné tipy od nutriční poradkyně. Samozřejmostí byla i bohatá možnost občerstvení, celá řada tanečních a hudebních vystoupení a nemohly chybět ani oblíbené módní přehlídky.

Šestý ročník zaštítila nejen nadace Život dětem, ale i starosta města Roudnice nad Labem František Padělek. Ten událost osobně navštívil nejen proto, aby vyzkoušel některé z nabízených služeb, ale především ocenil dobročinnou aktivitu organizátorů a předal dar ve výši 5000 Kč.

„Zájem vedení města nás velmi potěšil. Děkujeme starostovi za letošní záštitu i finanční dar. Moc si toho vážíme a věříme, že nás podpoří i v dalších letech,“ řekla organizátorka akce Jana Klementová.

Letošním cílem bylo dosáhnout částky 144 957 Kč potřebné pro nákup rehabilitačního lehátka a sedmi speciálních stolků, které pomohou vybavit část lůžkového oddělení plastické chirurgie Fakultní nemocnice Královské vinohrady, pečujícího o děti narozené s rozštěpem. Díky velkému zájmu veřejnosti se podařilo vybrat dokonce 161 895 Kč, které za tímto účelem poputují právě na konto Život dětem o.p.s.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru