Městský úřad dává knihám druhou šanci
Zdroj: www.litomerice.cz
Zajímavosti

Litoměřice - Máte rádi knihy a zároveň si potřebujete něco zařídit na Městském úřadě v Litoměřicích? Staré knížky jste již přečetli a rádi byste je vyměnili za jiné? V budovách úřadu jsou nyní k dispozici čtyři knihovničky s knihami, které zde tak dostávají druhou šanci.

Lidé si v nich mohou knížku půjčit, přečíst a zase ji sem vrátit, vyměnit svou přečtenou knihu za jinou nebo do ní naopak ty staré darovat.

„Knihovny máme celkem na čtyřech místech a jsou ve všech budovách našeho úřadu,“ informoval tajemník úřadu Milan Čigáš. Dvě z nich se nacházejí na Mírovém náměstí – jedna u výdeje občanských průkazů, druhá o patro výše u oddělení komunitního plánování. Další je na odboru dopravy a silničního hospodářství v Topolčianské ulici, poslední pak v Pekařské ulici ve druhém patře.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru