V litoměřické nemocnici je k vidění nová výstava. Potrvá až do konce února
Ilustrační foto. Zdroj: www.nemocnice-lt.cz
Zajímavosti

Litoměřice - Slavnostní vernisáží, která se uskutečnila v úterý 14. ledna v 16:30, zahájili svou výstavu ve fotogalerii v hale litoměřické nemocnice členové volného sdružení FotoporoT. Své práce zde tentokrát prezentuje šestice autorů – Petr Hermann, František Janovský, Karel Prošek, Josef Rotter, Ota Titěra a Miroslav Zimmer.

Zkušení fotografové mezi sebe tentokrát přizvali jako hosta mladou začínající autorku, studentku místního gymnázia Vandu Křečkovou.

„Její fotografie však na rozdíl od ostatních budou barevné,“ upřesnil Petr Hermann, dlouholetý člen sdružení FotoporoT a zároveň jeden z vystavujících, a dodal, že v rámci výstavy každý autor nabídne tři fotografie na téma, které si sám zvolil. Výstava potrvá do konce února 2020.

Fotogalerie v nemocnici letos oslaví desáté výročí svého trvání. Za tuto dobu zde proběhlo kolem šedesáti fotografických výstav nejen našich autorů, ale také fotografů z Francie, Německa a Slovenska.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru