Ústecký kraj hostil poprvé v historii juniorský krasobruslařský šampionát
Zdroj: www.kr-ustecky.cz
Zajímavosti

Litoměřice - ASK krasobruslení Lovosice upořádal od 7. do 8. února v litoměřické Kalich aréně Mistrovství České republiky v krasobruslení v sólových kategoriích juniorů, tanečních párů žactva a přebor České republiky v krasobruslení v sólových kategoriích seniorů. Byl to vůbec první šampionát v tomto sportu, který se konal na území Ústeckého kraje.

Akce se zúčastnil také hejtman Oldřich Bubeníček. V pátek byl na programu krátký program juniorů a juniorek, v sobotu se uskutečnily volné jízdy. Krátký program juniorů vyhrál Filip Ščerba z UKK Ústí nad Labem, který mimo jiné reprezentoval v roce 2016 Ústecký kraj na Olympiádě dětí a mládeže.

Ve volném programu pak dominoval Matyáš Bělohradský z Akademie Tomáše Vernera v Praze. Mezi juniorkami zvládla nejlépe svůj krátký program Kateřina Fričová z USK Praha a ve volné jízdě dominovala Thea Reichmacherová z SKK Mariánské Lázně.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru