Zdroj: www.roudnicenl.cz
Zajímavosti

Roudnice nad Labem - V poslední době se stále častěji mluví o konceptu smart city neboli chytrá města. Také Roudnice nad Labem přemýšlí nad tím, jak při plánování dalšího rozvoje uplatnit užitečné moderní technologie a nápady.

Vyplněním jednoduchého dotazníku se ještě stále můžete zapojit do průzkumu "Chytrá Roudnice 2030". Nenechávejte za sebe o budoucnosti města pouze rozhodovat druhé a vyjádřete svůj názor!

Hlavním smyslem dotazníku je získat Vaše názory na celou řadu oblastí života ve městě. Co si myslíte o fungování Městského úřadu v Roudnici nad Labem a práci jeho zaměstnanců? Jak jste spokojeni s kvalitou života ve městě, zahrnující oblasti jako doprava, zdravotní péče, školství, kultura, aj.? Znáte pojem smart city? Které chytré opatření by Roudnici nad Labem nejvíce prospělo?

Až do konce února máte možnost na výše uvedené otázky odpovědět a dát nám vědět Váš názor. Elektronický dotazník na www.roudnicenl.cz/dotaznik je plně anonymní a jeho vyplnění nebude trvat déle než 10 minut. Předem děkujeme za Váš čas a spolupráci.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru