V nemocniční hale je nová výstava. K vidění jsou snímky Petra Hermanna
Zdroj: www.nemocnice-lt.cz
Zajímavosti

Litoměřice - „Pak že nejsou lidi…“, je název nové fotovýstavy, která je od pondělí 4. ledna 2021 prezentována v hale litoměřické nemocnice. Své černobílé snímky zde tentokrát představuje duchovní otec zdejší fotogalerie a známý litoměřický fotograf Petr Hermann.

Výstava Petra Hermanna se vyznačuje hned dvěma prvenstvími. Jde o jeho vůbec první samostatnou výstavu ve fotogalerii litoměřické nemocnice a také o jeho první prezentaci žánru takzvané „street foto“, kterému se vážněji věnuje teprve čtyři roky.

0601fotogaleriekz2

Zdroj: www.nemocnice-lt.cz

Výstava bude k vidění do 31. ledna 2021. Poté snímky Petra Hermanna vystřídají fotografie dalšího ze známých Litoměřičanů, Miroslava Zimmera.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru