Fenka Asta potřebuje domů! Ujme se někdo této hodné starší psí dámy?
3x foto: AniDef
Zajímavosti

Žim - Asta potřebuje domů! V útulku AniDef říkají, že je u nich již nepochopitelně dlouho!

„Možná proto, že je velká a černá? Možná proto, že se umí krásně mazlit s lidmi, které zná, ale cizí lidi ze začátku malinko ignoruje. Přitom je velmi hodná, neublíží, ale prostě si cizích nevšímá,“ sdělují na svém facebookovém profilu.

Starší fena Asta se do útulku dostala poté, co se jí někdo zbavil tím, že ji nemilosrdně vyhodil na ulici. V útulku hodně zhubla, při kastraci byl objeven obrovský nádor v děloze, kastrace proběhla opravdu „za pět minut dvanáct“. Asta je velmi citlivá a hodná, podle pracovníků útulku AniDef je „totální zlatíčko“.

0901asta2

„Můžeme ji doporučit i k větším dětem, jen misku si trochu brání a není úplně jemná, když si bere pochoutky z ruky. Nechce kousnout, jen to nevyměří úplně. Občas se tváří, že neví, co se děje, co s ní chcete dělat, povely žádné neznala, u nás se už něco málo naučila. Je to typ fenky, co bezpečně pozná svou rodinu a bude jí věrná, cizí lidi občas ignoruje, tváří se, jakoby nereagovala. To jí nepomáhá ve výběru domova, většina zájemců to nechápe, chce psa, co se k nim hned požene, začne se k nim lísat a neopustí je na krok po první procházce. Asta potřebuje trochu víc času,“ sdělují pracovníci útulku.

0901asta3

Astě je zhruba 10 let, na svůj věk je pořád hodně aktivní a v plné síle, váží 26.5kg. Ostatní pejsky si vybírá, některé snese, jiné ne, případné sympatie s konkrétním psem by bylo nutné vyzkoušet, kočky nemá ráda.

Pro Astu útulek AniDef hledá ideálně bydlení v domku se zahrádkou s přístupem ven, případně v bytě. V útulku obývá vnitřní vyhřívaný kotec a je velmi čistotná. Do adopce odejde kastrovaná, očkovaná, čipovaná, odčervená, odblešená, na základě podpisu adopční smlouvy a uhrazení příspěvku na péči.

Chcete dát Astě domov, který si určitě zaslouží? Kontaktujte útulek AniDef na telefonním čísle 736 769 601. Další informace najdete na webových stránkách útulku: https://www.anidef.cz/ nebo na Facebooku: https://www.facebook.com/utulekzim/. Útulek AniDef najdete v obci Žim na Teplicku, v čísle popisném 59.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru