Litoměřice mají nový web. Do designu se promítl grafický vizuál města, lidé tu také najdou nové sekce
Zdroj: www.litomerice.cz
Zajímavosti

Litoměřice - Litoměřice mají nový web města, na kterém se, oproti předchozímu, mohou návštěvníci seznámit se dvěma novými sekcemi Turista a Životní prostředí.

„Nechali jsme si posoudit dnes již starý web Ministerstvem vnitra ČR na soulad s platnou legislativou. Obdrželi jsme doporučení, která odstartovala úvahy a práci na novém webu. Změny byly provedeny vlastními zdroji za vynaložení minimálních finančních nákladů,“ informoval tajemník Městské úřadu v Litoměřicích Milan Čigáš.

„Snažili jsme se o maximální dodržení pravidel přístupnosti. Vydali jsme se evoluční cestou, takže vylepšujeme předchozí verzi webu,“ dodává informatik z oddělení ICT správního odboru Jan Černý, který na změně intenzivně pracuje od počátku roku.

Do turistické části budou v nejbližších týdnech překlopeny informace ze stávajících stránek www.litomerice-info.cz, které budou přesměrovány na nový web kvůli zpětné kompatibilitě.

Kromě dvou nových sekcí se do designu stránek promítl také grafický vizuál města a novinkou je i propojení s mapami, plná responsibilita, progresivní webová aplikace či anglická a německá jazyková mutace stránek. A jak teď web vypadá? Podívejte se na www.litomerice.cz.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru