Dvacet mladých lidí, vila u moře a boj o lásku i pohádkovou výhru. Světová reality show Love Island přichází do Česka
Ilustrační foto: CC0
Zajímavosti

ČR - Odstartoval casting na novou jedinečnou interaktivní reality show Love Island, která dobyla celý svět! Jedna vila u moře na Kanárských ostrovech, jemný písek na pláži, osvěžující bazén, spalující slunce, večerní grilovačky nebo společné hry a úkoly - mladí lidé z České republiky a Slovenska mají nyní šanci zažít ty nejšťavnatější tři měsíce svého života, a jako třešničku na dortu získat lásku i úžasnou výhru. Letošní podzim tak bude na Voyo pěkně horký!

Podstata show Love Island je jednoduchá: deset žen a deset mužů se zavře na tři měsíce společně do jednoho prostoru, který kromě samotné vily zahrnuje třeba i bazén, posilovnu nebo gril a relax zónu. Nebude jim vůbec nic chybět, aby si mohli naplno užít úplně všechno, co Love Island nabízí! Během soutěže spolu účastníci flirtují, tvoří páry, zase je rozbíjejí, sbližují se, formují spojenectví, pletichaří, a to vše s jasným cílem – dostat se do finálové dvojice. A co si vyberou pak? Zláká je vidina hromady peněz, nebo budou raději hlasovat pro lásku a společné štěstí? To tu ještě nebylo!

Miliony mladých lidí po celém světě tuhle show zkrátka milují. Love Island už slavil úspěchy například ve Velké Británii, v USA, Austrálii, Německu, Nizozemí nebo Polsku, a nyní míří do České republiky a na Slovensko! TV Nova představuje tento formát jako první z dlouhé řady těch, které jsou produkovány primárně pro vysílání na Voyo. Diváci nepřijdou díky televizním kamerám a intenzivní komunikaci na sociálních sítích jak o společné aktivity „ostrovanů“, tak ani o jejich soukromé taktiky, nápady a plány. Strategie je totiž jasná – vydržet v páru až do konce a nenechat se vyřadit. Ale jak už to bývá, nikdo si nemůže být ničím jistý, třeba ani tím, jestli se během hry náhodou neobjeví noví „ostrované“, kteří zamíchají už rozdanými kartami, rozklíží osvědčené dvojice, vytáhnou na výsluní dosavadní outsidery a přinesou turbulentní dávku nového náboje na všech frontách. Bude to pořádně jiskřit!

Love Island má i svou vlastní mobilní aplikaci, díky níž se diváci dostanou k celé řadě exkluzivních bonusů, navíc mohou ovlivnit to, co se ve vile na ostrově děje. Nenechte si ujít tento světový fenomén již tento podzim na Voyo. Casting najdete zde.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru