VIDEO: My jsme Vyčistíme.to
foto: Firma https://www.vycistime.to/
Zajímavosti

Jak vznikla originální rodinná firma na profesionální čištění koberců a čalounění, nám vypráví třiadvacetiletá Anna Kvičerová, která překonala mnoho životních překážek a s pomocí svých nejbližších založila úspěšnou společnost https://www.vycistime.to/.

Koncem minulého roku jsem před nejlepšími kamarády vyslovila myšlenku a vizi. O pár měsíců později jsme společně stáli na začátku velkého úspěšného a úžasného projektu, který nás pohltil.

Žila jsem celý život v Praze, odkud jsem s úlevou odešla s dvouletým synem do Chomutova a zanechala jsem v Praze za sebou plno krásných i špatných vzpomínek. Po odchodu z Prahy a od manžela začaly velké dohady o majetek a finance, které jsem manželovi poskytla a on z nich zafinancoval svůj osobní život a koupil i halu s nejmodernějšími stroji na čištění kusových koberců. Já mu celou firmu založila, rozjela a vedla 2 roky. S odchodem jsem se vzdala firmy, ale získala jsem zpět již zmíněnou halu na čištění koberců i s vybavením. Dohady a spory nebyli jednoduché, ale chtěla jsem, co mi patří a s pomocí a podporou mých nejbližších přátel jsem neustoupila ani o krok.

Uplynul můj první rok v Chomutově a já měla klidný šťastný život s novým milujícím přítelem Petrem, skvělé kamarády Verču a Patrika, zdravého syna Tondu a jednu hotovou moderně vybavenou halu na čištění kusových koberců v Černovicích u Chomutova.

Co dál? Mí přátelé a partner mi dodali odhodlání a založila jsem novou čistírnu koberců a čalouněného nábytku https://www.vycistime.to/. Zkušenosti s tímto oborem jsem měla veliké, ale i tak byla má představa a plán podnikání úplně jiný než u první firmy mého bývalého muže.

Tato vize nás 4 neskutečně spojila. Já přítel Petr a Verča s Patrikem jsme už nebyli jen parta přátel, ale byli jsme pracovní tým a rodina v jednom. Petr, Patrik a Verča projevili obrovskou chuť se zapojit. Měli všichni svoji práci v gastru, ale veškerý volný čas trávili školeními, semináři a samovzděláváním. Dělali vše proto, aby byli ti nejlepší experti na koberce i čalounění. Moc dobře jsme věděli, že i když máme tu nejmodernější a nejúčinnější strojní technologii na čištění, tak to nestačí.

Já vzala poslední volné peníze a zainvestovala jsem do marketingu. Sebrala jsem všechny nápady a zkušenosti s marketingem a s pomocí přátelské marketingové agentury Trifor studio jsme vytvořili logo, letáky, bannery, polepili auta, natočili videa, nafotili fotky a popsala jsem jasnou představu webu, který v Triforu skvěle zrealizovali. Objednala jsem reklamy do rádií i novin, založili jsme sociální sítě a zakázky se jen hrnuly.

Celý se to rozjelo hrozně rychle. Po pár týdnech jsem kupovala větší auto a další stroje na sedačky i koberce. Petra, Patrika i Verču jsem už na stálo přetáhla z covidového gastra do Vyčistíme.to a tento projekt nás začal všechny živit.

Na jaře jsme měli sběrná místa na koberce na 15 místech v Čechách a jezdili jsme pro koberce a na zakázky na většinu území Čech. Znají nás lidé v celém Ústeckém kraji, v Praze, Liberci, Hradci i Varech a širokém okolí těchto měst.

https://www.youtube.com/watch?v=VhshyyPuGFk

Nyní https://www.vycistime.to/ funguje 8 měsíců a zase je růst firmy rychlejší než my a nabrali jsme dalšího zaměstnance kamarádku Anetu. Pořizujeme další auta a stroje a oslovily nás 2 velké firmy se kterými jsme navázali spolupráci snů. Čistíme koberce pro jeden velký e-shop a spolupracujeme s řetězcem Asko. Poptávka roste raketovou rychlostí a spokojení zákazníci také.

Mezi naše největší výhody patří naše kvalita čištění a nejmodernější technologie. Poloautomatizované stroje, které samy vyčistí koberce v té nejlepší kvalitě, ohromí každého zákazníka. Zákazníci také oceňují bezplatnou dopravu a rychlou komunikaci.

V neposlední řadě je hlavní výhodou, že jsme všichni stáli na tom začátku a vážíme si toho, kde jsme teď a každý spokojený zákazník je pro nás ta největší odměna. I když je někdy tolik práce, že není čas a energie na nic jiného, tak se umíme mezi sebou podpořit vzájemně si vypomoct a práci si rozdělit. Neustále se vzděláváme a proškolujeme. Chceme být jedničkou na trhu dnes, zítra i za rok. Já, Petr, Patrik, Varča i Anet bereme tuto práci vážně a víme, že všechna energie, co do této práce vložíme, se nám mnohonásobně vrací.

A co potěší nejvíce mě jako majitelku? Krom toho, co už bylo zmíněno mě udělá největší radost, když vidím spokojené mé kamarády a zaměstnance Petra, Patrika, Verču a Anet. Když vidím, že je ta práce baví a naplňuje. Když vidím, že přes všechny překážky fungují jako jeden tým a je mezi námi ta skvělá přátelská rodinná atmosféra, protože to, kde teď jsme je zásluha nás všech a brzy budeme ještě mnohem dál.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru