V Mostě vyřešili advent po svém. Město upustilo od Vánočních trhů, nahradily je Zimní farmářské trhy
Zimní farmářské trhy v Mostě. Foto: Sandra Veverková
Zajímavosti

Most - Obyvatelé Mostu nepřijdou o trhy na 1. náměstí. Nebudou ale vánoční. Právě pořádání vánočních trhů v Česku zakázala Vláda ČR od páteční 18. hodiny. Naproti tomu neomezila přístup lidí do obchodních center, což vyvolává bouři nevole proti nahodile zvoleným opatřením bez náležitého vysvětlení. Z vlády si kvůli tomu utahují po celé republice.

Město Most upustilo kvůli vládním nařízením od vánočních trhů a uspořádá na 1. náměstí náhradní akci: Zimní farmářské trhy, které zde poběží od 26. listopadu 2021 až do 6. ledna 2022. Akce je připravena ve spolupráci se společností Český um - Artificium Bohemicum, z. s.

Podle aktuálních vládních opatření není možné venku na veřejnosti konzumovat alkohol.

Přinášíme program farmářských trhů.

260186445 5062392767127242 887280230385144175 n

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru