OBRAZEM: Na sever Čech přijeli majitelé nejúžasnějších klasických aut. Lidé veterány obdivovali
Lambo, Ferrari, Ford GT, množství Porsche. To vše nabídl The Most Classic. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Most - Areál mosteckého autodromu a polygonu v sobotu hostil setkání majitelů historických vozidel. Konalo se na závěr rušné závodní sezóny na autodromu v Mostě a pro lidi byl vstup zdarma.

Pořadatelé si pro fanoušky přichystali překvapení v podobě závodů a setkání klasických automobilů Histo Cup a The Most Classic. „Chceme vytvořit akci, kterou si všichni především užijeme a mostecký autodrom je pro podobná setkání skvělým místem. Rozsáhlý areál nám umožňuje sestavit program tak, aby si v něm každý našel to svoje," uvedl Radek Laube, jeden z organizátorů The Most Classic.

Na velkém okruhu mohli lidé sledovat závodní týmy. Na polygonu byl připraven okruh pro soutěžní jízdy pravidelnosti, do kterých se mohl přihlásit každý majitel klasického vozu nebo youngtimeru. Další přijeli jen jednoduše vystavit své veterány. Zatímco sraz se konal jen v sobotu, Histo Cup pokračuje ještě v neděli.

Foto

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru