Soutěžte o nejlepší plakát proti drogám, vyhrát můžete třeba mobil
Ilustrační foto
Zajímavosti

Litoměřice - Jste tvořiví a zajímá vás protidrogová tematika? Připojte se k soutěži. Vyjádřit svůj životní postoj k problému závislostí na drogách, kouření, alkoholu a vyhrát třeba mobilní telefon i jiné ceny mohou žáci základních škol (6. až 9. třída) a středních škol nebo učilišť.

Soutěž o nejlepší plakát proti závislostem „Správným směrem 5“ vyhlásil odbor sociálních věcí a zdravotnictví města Litoměřice ve spolupráci s Národní protidrogovou centrálou SKPV PČR. „Námět plakátu musí vystihovat zadání, tedy být jednoznačně zaměřený proti závislostem. Vždy se musí jednat o práci jednotlivce, který má povoleno využít jakoukoliv techniku a nápad (koláž, kresbu, malbu apod.),“ informovala Miroslava Najmanová, manažerka prevence kriminality odboru sociálních věcí a zdravotnictví. Uzávěrka došlých grafických děl je v termínu 14. listopadu 2017. Ukončení a vyhlášení výsledků proběhne do 30. listopadu, slavnostní vyhlášení se potom uskuteční v prosinci 2017.

Podmínky soutěže:

Technické parametry výstupu (plakátu): formát 50 x 70 cm, formát souboru: JPG, rozlišení: 72 DPI
Podmínky dodání a registrace: díla budou dodána na CD ve formátu JPG a musí být označena: jméno, příjmení, e-mail, přesná zpáteční adresa školy, kategorie I. ( pro základní školy) nebo kategorie II. ( pro střední školy) vč.
Adresa doručení: Město Litoměřice odbor sociálních věcí a zdravotnictví Mírové náměstí 15/7 412 01 Litoměřice
Na obálce musí být uvedeno: "Správným směrem 5" Soutěž je určena pro žáky a studenty na školách v Litoměřicích: - v kategorii I. pro základní školy (6.až 9.tř.) - v kategorii II. pro střední školy, učiliště Hlavní kritéria hodnocení: fantazie, originalita tématu, náročnost zpracování zvoleného tématu v grafické technice Vyhodnocení a slavnostní vyhlášení vítězů soutěže: bude provedeno na začátku prosince 2017 (Přesné údaje o průběhu a čase budou včas zaslány).

Další podmínky soutěže:

  • 1. Vstupem do soutěže účastník vyjadřuje souhlas s jejími pravidly. Zároveň jím vyjadřuje souhlas se zpracováním osobních údajů uvedených při registraci a souhlas se zveřejněním jména ve sdělovacích prostředcích (online a off-line médiích) v případě výhry a na internetových stránkách organizátora u zaslaných příspěvků.
  • 2. Zúčastnit se soutěže není možné s příspěvky: - u nichž účastník není držitelem autorských práv, či nemá souhlas držitele autorských práv k uveřejnění, - které podporují násilí, nesnášenlivost k politické, náboženské nebo sexuální orientaci, - které mají vulgární, obscénní nebo rasistický obsah či kontext, - které jinak ohrožují čest, důstojnost a dobré jméno jakékoliv fyzické či právnické osoby. O vyřazení příspěvků, které nesplňují podmínky a pravidla soutěže, rozhodne s konečnou platností organizátor. Informace o vyřazení příspěvku bude zaslána na e-mailovou adresu soutěžícího uvedenou při registraci.
  • 3. Účastník rovněž prohlašuje, že osoby zachycené v jeho díle souhlasí s uveřejněním a jeho případným dalším užitím organizátorem soutěže bez dalších nároků z jejich strany.
  • 4. Registrací příspěvku převádí účastník soutěže na organizátora bezúplatně práva užít příspěvek ke všem způsobům užití, v neomezeném rozsahu a neomezenou dobu s tím, že organizátor není povinen práva využít.
  • 5. Současně se organizátor zavazuje, že dílo bude využíváno v souladu s dobrými mravy.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru