Ústecký kraj - Obyvatelé regionů Ústí nad Labem a Teplice si mohou konečně naladit rozhlasovou stanici Český rozhlas Plus. Jedná se o jediné FM rádio u nás, které nabízí 24 hodin denně kvalitní mluvené slovo bez hudby.

„Takzvaná all-talk rádia jsou v zahraničí velmi populární a tento trend přichází i k nám. Nyní si i posluchači z Ústecka a Teplicka mohou naladit Český rozhlas plus,“ uvedla Silvie Ulrichová, specialista marketingu Český rozhlas Plus.

Český rozhlas Plus jako veřejnoprávní médium přináší svým posluchačům analytickou publicistiku, rozhovory, reportáže, komentáře, diskuse, interaktivní pořady, aktuální dění v širších souvislostech, politiku, vědu, byznys, společnost, to nejlepší ze světových médií i sociálních sítí, renomované komentátory a vědce. Do vysílání také zapojuje své posluchače. Vznikl jako přidaná hodnota nejen vůči jiným stanicím Českého rozhlasu, ale také například vůči zpravodajské ČT24.

Nové vysílače Českého rozhlasu Plus vysílají z lokality Teplice – Letná, zde funguje na frekvenci 103,6 MHz s výkonem 100 Wattů ve vertikální polarizaci a z Ústí nad Labem z lokality Klíše, zde funguje na kmitočtu 93,9 MHz s výkonem 100W ERP.

Podívejte se, jak to na takovém vysílači ČRO Plus vypadá a odkud plynou do vašich domácností informace této rozhlasové stanice. Navštívili jsme vysílač na Klíši v Ústí nad Labem.

Více se dozvíte zde: http://www.rozhlas.cz/plus/portal/.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru