Škodovka ukáže modernizovanou Fabii. Poodhalila, jak bude vypadat její přední část
Součástí nového designu modelu ŠKODA FABIA jsou i moderní přední LED světlomety a zadní LED skupinová světla s čistou strukturou. Zdroj: ŠKODA AUTO
Zajímavosti

ČR - Škodovka představí úspěšný malý vůz s výrazně přepracovaným designem. Dějištěm světové premiéry nového provedení modelu Škoda Fabia bude v březnu 2018 mezinárodní autosalon v Ženevě.

Ústředními motivy aktuální modernizace modelu jsou podle výrobce svěží designové prvky a moderní technologie. Nově tvarovaná příď s LED světlomety dodává vozu výraznější vzhled. Poprvé jsou pro tento model v nabídce i zadní svítilny s technologií LED.

Úspěšný malý vůz má ve výrobním programu české automobilky klíčovou pozici. Od roku 1999 byly na celém světě prodány více než čtyři miliony vozů Škoda Fabia. Jen její třetí generaci zvolilo více než půl milionu zákazníků.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru