Prostory litoměřického hradu ožily Velikonocemi
Zdroj: www.litomerice.cz
Zajímavosti

Litoměřice - I přes zimní sněhovou nadílku litoměřičtí vítali jaro. V hojném počtu dnes dorazili do gotického hradu, kde se konal další ročník oblíbeného Velikonočního jarmarku. Akce se letos zúčastnilo na čtyřicet stánkařů.

„Jde o rekordní počet,“ potvrdila zájem o akci Venuše Hlaváčková, která měla organizaci jarmarku na starosti. Příchozí mohli obdivovat či zakoupit různé ručně vyráběné předměty s velikonoční tématikou, nebo si sami zkusit vytvořit vlastní. Měli možnost vidět velikonoční vazby, šité a háčkované hračky, ozdoby či keramiku.

1803velikonoce2

Nechyběly samozřejmě ani kraslice ze slepičích, husích i pštrosích vajec. Ve venkovních prostorách bylo k dispozici občerstvení a děti pozorovaly domácí zvířata. Akci doplnil hudební program, kde se dopoledne představily děti ze Základní umělecké školy Litoměřice. Odpoledne zpestřilo loutkové divadlo českolipského souboru Agnez.

1803velikonoce3

3x foto zdroj: www.litomerice.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru