Město Litoměřice uspořádalo víkend pro pěstounské rodiny
Foto: Denisa Dobešová
Zajímavosti

Litoměřice - Sportovní aktivity, řadu her v přírodě, ruční dílničky, to vše si děti mohly během druhého červnového víkendu užívat i se svými rodinami. Zábavný a současně vzdělávací víkend prožily děti z pěstounských rodin díky zaměstnancům litoměřického městského úřadu a Domu dětí a mládeže Rozmarýn.

Pro pěstouny bylo zajištěno odborné vzdělávání pod vedením lektorky Ivany Honzlové. Během závěrečné reflexe získali zaměstnanci úřadu od pěstounů cennou zpětnou vazbu. „Celá akce se vydařila, děti byly nadšené z připraveného programu. Počasí přálo, což příjemně strávený víkend ještě umocnilo,“ zhodnotila víkend koordinátorka akce Denisa Dobešová.

Ve středisku Tornův mlýn ve Starém Týně u Úštěka se 9. a 10. června sešlo 11 pečujících osob a 15 dětí v náhradní rodinné péči. Společně spolu sdíleli svoje životní příběhy.

Autor: Andrea Neckařová

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru