OBRAZEM: Dny bezpečnosti v KONE aneb když je firma jeden tým
Dny bezpečnosti v KONE.
Zajímavosti

Ústí nad Labem - Táhnout za jeden provaz, rozdělat společně oheň nebo udržet houpačku v rovnováze – to je jen několik disciplín, které měli za úkol společně zvládnout týmy složené ze zaměstnanců výrobního závodu firmy KONE v Ústí nad Labem. V červnu totiž světový výrobce výtahů a eskalátorů přichystal pro své zaměstnance Dny bezpečnosti, které ale – oproti jiným podobným akcím – nebyly v žádném případě nudou.

„Snažíme se vždy, abychom zásady bezpečnosti, která je pro nás prioritou, podávali našim lidem zábavně a hravě, aby se u toho také zasmáli a zkusili si spoustu věcí na vlastní kůži. Myslím, že i letos se to povedlo,“ říká personální manažerka firmy KONE v Ústí nad Labem Pavlína Moudrá.

Úkolů, které měly jednotlivé týmy zvládnout, bylo opravdu hodně. Od přetahování lana, přes rozdělávání ohně bez zápalek až po ošetření a přenos raněného do bezpečí. Nechyběly ani takové disciplíny jako třeba klání v zorbing fotbalu nebo střelba na terč. Mezitím se ale zaměstnanci ústecké firmy KONE zpotili i na přednášce zkušeného medika s jeho příběhy z praxe a praktických rad, jak například správně zastavit krvácení. Nechyběl ani nácvik falešného poplachu včetně příjezdu hasičských jednotek.

„Jsem rád, že dokážeme spojit na podobných akcích příjemné s užitečným. A co je ještě důležitější, je to, že si potvrzujeme, že jsme jeden tým, který umí táhnout za jeden provaz. To je pro fungující firmu to nejdůležitější,“ dodal ředitel ústeckého závodu KONE Pavel Dvořák.

Fotogalerie

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru