Fotosoutěž k Českému středohoří jde do finále, vyhlášení vítězů proběhne na začátku listopadu
Zdroj: www.litomerice.cz
Zajímavosti

Litoměřice - Fotosoutěž Život a cestovní ruch v Českém středohoří jde do finále. V Hradu Litoměřice zasedala minulý týden odborná porota složená z profesionálních a amatérských fotografů, aby vybrala nejzdařilejší snímky.

„Letos bylo přihlášeno celkem 58 fotografií, z toho 21 v šesti sériích, od 14 autorů,“ informoval Petr Hermann, předseda komise a litoměřický zastupitel. V 7. ročníku soutěže došlo ke změně pravidel. Byla vyhlášena pouze jedna kategorie, která je společná pro jednotlivé snímky i série. „Hodnotím podle pocitu, jak na mě fotka působí a jak se mi líbí,“ sdělil František Janovský, zkušený fotograf a člen sedmičlenné hodnotící poroty.

Fotosoutěž pořádá skupina FotoporoT ve spolupráci s městem Litoměřice každé dva roky. Vyhlášení vítězů, které je zároveň vernisáží výstavy nejlepších snímků, se uskuteční 3. listopadu ve 14 hodin v hradní galerii. Výstava potrvá až do 28. listopadu. V lednu ji mohou zájemci zhlédnout v hale litoměřické nemocnice.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru