VIDEO: Za reportážemi budeme jezdit v novém voze, převzali jsme oblíbený Hyundai ix20
Hyundai ix20 z Autosalonu Most.
Zajímavosti

Ústecký kraj – Do vozového parku redakce našich internetových deníků v Ústeckém a Karlovarském kraji jsme ve středu přidali dalšího zástupce z rodiny Hyundai. Tentokrát jde o populární model ix20.

Osobní automobil, který patří dlouhodobě mezi nejprodávanější modely ve své velikostní kategorii MPV, redakce využívá díky Autosalonu Most. Ten se specializuje na prodej značek Hyundai a Suzuki. Pokračuje tak naše spolupráce s úspěšnou místní firmou, která v minulosti pro potřeby redakce a obchodního oddělení našich e-deníků dodala již dva vozy i30 v provedení kombi a také skvělý Hyundai Tucson. Už brzy přineseme recenze z dlouhodobého testu těchto automobilů.

A jaký je na první pohled a po prvních kilometrech Hyundai ix20? Benzinový motor 1,6 s šestistupňovou manuální převodovkou dává autu solidní svižnost, posezení je příjemně vysoké, prostor uvnitř velkorysý a ovládací prvky hezky po ruce s logickým uspořádáním, takže už po chvíli víte, kam sáhnout. Těšíme se na další kilometry, abychom mohli zhodnotit podrobněji.

„Hyundai ix20 vyniká univerzálností a prostorností. Zákazníci oceňují především jeho praktičnost, svěží design a technické vybavení. Vůz má v České republice výsadní postavení a věříme, že i v následujících letech osloví ještě širší skupinu zákazníků,“ uvedl například vloni Miloš Adámek, mluvčí společnosti Hyundai Motor Czech. Už teď můžeme jen odsouhlasit, že jde o zaslouženě nejprodávanější malé MPV na českém trhu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru