Most - Devátý ročník festivalu, který podporuje začínající muzikanty, se letos setkal s mimořádným zájmem. Do soutěže se přihlásilo 83 kapel, což je zhruba trojnásobně více než v předchozích letech.

"Z takového zájmu máme obrovskou radost, je to pro nás po devíti letech, kdy festival pořádáme, ta největší odměna," říká za pořadatelskou společnost MISTRAL TV produkce Iva Blažková.

Nejpovedenější videoklip vybírá každoročně porota. Tu letošní tvořili lidé, kteří mají blízko k hudbě a filmu. Letos to byli scénárista, kameraman, střihač a režisér Jaromír Malý, kameraman Martin Matiášek a český rockový hudebník, autor a režisér hudebních pořadů Petr Kůsa. Vítězné klipy si můžete pustit na stránce festivalu na tomto odkazu.

„Každý ročník Festklipu přináší něco nového a letos je to spolupráce s internetovým rádiem Ponte Records, které podporuje regionální kapely. Účast ve Festklipu tak otevírá další možnosti prezentace a navazuje na propagaci v regionálních televizích," upřesňuje Iva Blažková.

I letos se v hodnocení dostali ke slovu fanoušci na internetu. Hlasovalo se na zcela nových internetových stránkách a i zde v rekordním počtu téměř 7 tisíc fanoušků. Festival vznikl před lety na severu Čech a je od začátku podporován Ústeckým krajem a Městem Most. Dnes se ho účastní kapely nejenom z celé České republiky, ale i ze Slovenska.

Záznam z vyhlášení si můžete pustit zde

https://www.youtube.com/watch?v=k_eI-7oAVpg

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru