ČR – Náš web a jeho sesterská vydání v dalších městech Ústeckého a Karlovarského kraje mají za sebou díky vám, našim čtenářům a obchodním partnerům, rekordní rok.

Na našich zpravodajských stránkách, na kterých se zaměřujeme především na aktuální dění ve vašem blízkém okolí, jsme v roce 2018 zaznamenali 8,02 milionu návštěv. Přesně to v průměru vychází na 21 959 návštěv každý den v roce.

Proti roku 2017 jde o značný nárůst. V předcházejícím období jsme totiž napočítali 5,98 milionu návštěv. Naše zpravodajství tak bylo vloni o 34 procent sledovanější. Aby to bylo pro vás srozumitelnější: Každý den na naše weby přišlo o pět a půl tisíce lidí víc než tomu bylo v roce 2017. Strmý nárůst návštěvnosti jsme přitom zaznamenali od letních prázdnin a tento trend stále pokračuje. Čísla vycházejí z měření Google Analytics a také veřejného srovnání návštěvnosti na Toplistu.

A to je pro náš skromný tým obrovský úspěch. Nemůžeme se srovnávat co do počtu a zázemí s mediálními domy s miliardářskými skupinami a vlastníky za zády. Ale můžeme se s nimi srovnávat návštěvností, v aktuálnosti zpráv je potom zdaleka překonáváme.

Významně nám k tomu pomáhají fanoušci na facebooku, kterých máme na našich profilech dohromady už 93 103.

Facebookové stránky našich webů mají dohromady 93.103 fanoušků. Na youtube máme už 1.702 odběratelů a na instagramu se snažíme bavit 1.154 sledujících.

Každému z vás – čtenářů i našich mediálních partnerů - mnohokrát děkujeme za důvěru, i v tomto roce nepolevíme ve snaze přinášet co nejaktuálnější a nejzajímavější zprávy. Mějte šťastný a podařený rok.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru