Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřicko - Litoměřičtí kriminalisté obvinili v těchto dnech jedenatřicetiletého muže z Roudnicka pro podezření ze spáchání trestných činů krádeže a poškození cizí věci.

Za použití násilí měl na konci měsíce března 2024 vniknout do vnitřních prostor jednoho z roudnických hotelů a po poškození dveří odcizit různé nářadí, spotřební materiál a další věci v hodnotě přesahující 60 tisíc korun. Poškození interiéru bylo vyčísleno na více než 27 tisíc korun.

Dva dny poté měl vniknout do jedné z firem v Roudnici nad Labem a odcizit notebooky s příslušenstvím, příruční pokladničku s finanční hotovostí a další věci v hodnotě přesahující 50 tisíc korun. Kriminalistům se na základě operativního šetření podařilo následujícího dne podezřelého muže vypátrat a zadržet. Ukázalo se, že dotyčný se dopustil výše uvedeného jednání i přesto, že byl za obdobné skutky v posledních třech letech pravomocně odsouzen a potrestán.

"Na obviněného byl podán podnět na vzetí do vazby s ohledem na jeho pokračování v trestné činnosti. Návrh na vazební stíhání byl akceptován. Za výše uvedené jednání, mu v případě soudem uznané viny, hrozí až pětiletý pobyt za mřížemi," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru