Litoměřice - Od pondělka 7. listopadu je v hale litoměřické nemocnice nová fotovýstava. Své snímky zde vystavuje známý litoměřický fotograf a dlouholetý reportér Českého rozhlasu Miroslav Zimmer. Vystavovaný cyklus fotografií nesoucí název „Objektivně vzato …. II.“ je volným pokračováním autorovy výstavy prezentované před několika lety v litoměřickém Divadle K. H. Máchy.

0811vystavaVýstava potrvá až do 8. ledna 2017. Foto: Naděžda Křečková

„Možná by této výstavě slušel podtitul „Člověk v tom…“ nebo třeba „Hele, lidi…“. Jinými slovy, hlásím se tím tak trochu k pouliční „street“ fotografii, která je mi od chvíle, co jsem vzal do ruky fotoaparát, blízká,“ vysvětluje zaměření výstavy Miroslav Zimmer a dodává, že kulisami jeho fotografií není jen město, ulice a veřejná místa, ale i situace, které se zde odehrávají a v žádném případě nemusí jít o situace výjimečné či dokonce světodějné, ba naopak jde o všednodenní věci či aktivity.

„Divadlo svět, někdy více či méně úsměvné, každopádně však věčné a někdy i vděčné, totiž angažuje do rolí každého z nás. Nakouknul jsem hledáčkem fotoaparátu, dovolil se jej nějakou tou setinou vteřiny pozastavit a pozvat k němu i vás,“ přeje příjemnou podívanou fotograf. Výstava Miroslava Zimmera v hale nemocnice potrvá do 8. ledna 2017.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru