Litoměřice - Jestli máte zájem dostat do svého mobilu zprávu o dopravní uzavírce, odstávce energie, stavu ovzduší, úklidu ulic, ale třeba i kulturních akcí konaných v Litoměřicích, v takovém případě se připojte k projektu „Mobilní rozhlas". Jako novou službu občanům ho v zájmu rychlé informovanosti spouští 6. března město Litoměřice.

0203rozhlas

Ilustrační foto

Mobilní rozhlas bude doručovat důležité zprávy přímo do mobilních telefonů nebo emailových schránek všem přihlášeným uživatelům. Významnou úlohu má plnit v krizových situacích, kdy se stane důležitým nástrojem k okamžité informovanosti osob, kterých se mimořádná událost konkrétně týká. „V podstatě jde o zdokonalení všem dobře známého místního rozhlasu. Chceme zajistit, aby se důležité informace dostaly do každé domácnosti, aby zprávu nikdo nemohl přeslechnout, aby si na každého počkala v telefonu nebo emailové schránce," vysvětlil tajemník Městského úřadu Litoměřice Milan Čigáš.

Jak se přihlásit?

„Stačí se zaregistrovat, vyplnit telefonní číslo a e-mail. Následně pak budete zdarma dostávat SMS zprávy, hlasové zprávy a e-maily o dění ve městě. Lidé mohou prostřednictvím této služby odpovídat také na referenda a ankety, mohou potvrdit účast na akcích nebo odsouhlasit záchranné aktivity," upřesnil Ondřej Švrček, zakladatel projektu Mobilní rozhlas.

Pro přísun informací z mobilního rozhlasu Litoměřice se zaregistrujte na internetové adrese: https://litomerice.mobilnirozhlas.cz/

Litoměřice nejsou jediné město s touto službou

Spuštěním služby Mobilní rozhlas se město Litoměřice připojilo k dalším 150 městům a obcím v České republice, jako je například Praha 10, Benešov nebo Znojmo. Mobilní rozhlas se také umístil na 4. místě v Křišťálové lupě 2016 – Cena českého Internetu, kategorie Veřejně prospěšná služba. Křišťálová lupa oceňuje nejoblíbenější a nejzajímavější projekty a služby v daném roce.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru