Přinášíme program letošní Letní Roudnice: Co si rozhodně nenechat ujít?
Roudnické farmářské trhy. Zdroj: www.kulturaroudnice.cz
Co se chystá

Roudnice nad Labem - Kulturní léto roku 2020 bude pro Roudnici v mnohém nové a jiné. Naplno se využije travnatá plocha uprostřed areálu lobkowiczkých zámeckých zahrad, která je od centra města oddělena zástavbou kláštera a samotného zámku.

Letní scéna „u bazénu“ disponuje základním vybavením a technickým zázemím, je přirozeně odhlučněna od zástavby a nabízí ohraničený areál. V rámci letošního programu si opravdu každý najde to své.

Letní kina jsou hitem posledních let. Proto i Roudnice nad Labem tento fenomén zařadila do stálé nabídky letního kulturního vyžití. Vybrané filmy jdou napříč všemi žánry. Téměř každý pátek tedy vyrazte s dekou na velkoformátové promítání českých nebo světových, česky nadabovaných, filmů.

Soboty v průběhu léta budou patřit koncertům. Vzhledem k situaci s Covid-19 bylo upuštěno od větších festivalů, kde by se musela řešit kapacita návštěvníků. Výjimkou je červencový Altros Rockfest, který v Roudnici nad Labem oslaví 20. ročník. Roudnici nad Labem čeká série koncertů naprosto odlišných žánrů, od country, rocku až po klasickou dechovku. Pro děti jsou samozřejmě připraveny nedělní pohádky.

Letní Roudnice 2020 reflektuje celosvětovou situaci ohledně šíření nemocí, proto je program koncipován jako velká letní párty. Při nepřízni počasí může dojít k aktuálním úpravám a změna programu je vyhrazena. Aktuální změny sledujte www.kulturaroudnice.cz.

I na podzim to v Roudnici nad Labem bude žít a již nyní se můžete těšit na Roudnické vinobraní (12. 9.), výstavu veteránů Historici v Roudnici (19. 9.) a akci Zažít Roudnici jinak (19. 9.).

3006letniroudnice1

Zdroj: www.roudnicenl.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru