Předprodej vstupenek na Zahradu Čech je spuštěn. Na co se letos můžete těšit?
Ilustrační foto. Zdroj: www.litomerice.cz
Co se chystá

Litoměřice - Podzimní Zahrada Čech proběhne na litoměřickém výstavišti v plánovaném termínu! Zahrada Čech se uskuteční ve dnech od 11. do 19. září. Areál výstaviště bude pro návštěvníky přístupný denně od 9 do 17 hodin.

„S obrovskou radostí jsme ihned reagovali na verdikt jednatelů, který přišel na počátku června, a pustili jsme se do příprav. I přes počáteční skluz máme již nyní zaplněno 70 % plochy výstaviště“, uvedla obchodní, marketingová a provozní ředitelka společnosti Zahrada Čech s.r.o. Bc. Michaela Mokrá. Návštěvníci se tak mohou těšit na zahradnický sortiment, mezi kterým nebudou chybět venkovní i pokojové rostliny, trvalky, stromky, keře, cibuloviny, sadba, osiva, český česnek či sazenice jahod. V nabídce bude také kvalitní kované nářadí či zahradnická technika. Sortiment doplní také vše potřebné okolo domu, chalupy či zahrady.

Motto výstavních expozic se v letošním roce ponese v duchu oslav 20 let Ústeckého kraje. Expozice plné zeleniny, ovoce i květin tak budou doplněny o narozeninové prvky, jak například obří narozeninový dort či kniha přání v nadměrné velikosti, na kterou budou moci návštěvníci zapsat své přání oslavenci. Výstavu bude doprovázet bohatý a zajímavý kulturní program. Na podiu vystoupí Stanislav Hložek, Vláďa Hron, Heidi Janků, Petr Kolář, Naďa Válová, Milan Drobný, DUO JAMAHA, Babouci, Vinšovanka, Petr Lüftner, Eliška Lüftnerová a mnoho dalších.

Zájemci si mohou zakoupit vstupenky za zvýhodněnou cenu. Předprodej probíhá formou online prodeje od 1.7. až do 10.9.2020. Poté po dobu konání výstavy lze vstupenky v předprodeji zakoupit, ovšem již za plnou cenu. Prodej vstupenek probíhá také v Informačním centru na Mírovém náměstí v Litoměřicích. Vstupenky si mohou zájemci zakoupit osobně od 3.8. do 10.9.2020. Otevírací doba infocentra je denně od 9 do 17 hodin. Ceník spolu s odkazem na online prodej naleznete na webových stránkách www.zahrada-cech.cz.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru