Výhled na rok 2021: Zrušeny jsou všechny kulturní akce na leden, jak to bude s ostatními?
Ilustrační foto
Co se chystá

Roudnice nad Labem - Říp, o.p.s. zrušil veškeré plánované kulturní aktivity pro tento měsíc. Důvodem jsou současná omezení a nepřehlednost situace vládních protiepidemických opatření. Letošní velké roudnické akce však stále zůstávají v platnosti. Seznamte se s kulturním výhledem pro rok 2021.

„Vzhledem k nepřehledné situaci s vládními opatřeními ohledně COVID 19 jsme nuceni přistoupit ke zrušení všech plánovaných kulturních aktivit na leden roku 2021. Situace nám bohužel neumožňuje akce plánovat ani pořádat. O všech změnách informujeme na webových stránkách,“ uvedla za tým Říp, o.p.s. manažerka kulturních akcí Beáta Krůpová.

Lednová beseda s českou herečkou Jiřinou Bohdalovou byla přesunuta na nový termín, a to 6. května 2021. Fanoušci populární hudby by Roudnici neměli minout 15. dubna 2021, kdy předvede svou hudební show Helena Vondráčková.

Velké plánované akce pro rok 2021 samozřejmě stále zůstávají v platnosti:

  • Milovníci vína se mohou těšit na 13. února, kdy se veřejnosti otevřou vybrané vinné sklepy na Podřipsku. Přijďte přímo od místních vinařů ochutnat plody jejich práce.
  • 12. června vás na akci Roudnický košt čeká přehlídka vinařů z české vinařské oblasti.
  • 26. a 27. června se na podřipském nebi představí letecká esa při přehlídce Memorial Air show.
  • Víno, burčák a zábavu v Roudnici nad Labem 11. září nabídne i Roudnické vinobraní. Ve stejný den zároveň proběhne již 18. ročník výstavy autoveteránů Historici v Roudnici.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru