Kdo vyhrál vstupenky na festival The Most Fest? Podívejte se, a také na co se nejvíce těší
Festival The Most Fest začíná 11. srpna
Co se chystá

Most - Festival The Most Fest vypukne již za několik dní. Nabídne bohatý hudební a sportovní program na břehu krásného mosteckého jezera. Vstupenky na festival a veškeré informace najdete zde https://www.themostfest.cz/. Nově si můžete zakoupit i vstupenky pouze na jeden den, ale vstupenky na celý víkend vám zajistí, že vám nic z tohoto jedinečného festivalu neunikne.

Také jedenácti čtenářům našich jedenácti e-deníků, ve čtyřech krajích naší republiky neunikne nic z The Most fest. Získávají totiž od nás každý 2 vstupenky na tento festival, který bude zahájen ve čtvrtek 11. srpna a potrvá až do neděle 14. srpna v Mostě u jezera Most.

Odpověděli totiž na naši soutěžní otázku, na co se nejvíc na festivalu těší a byli náhodně ze všech zaslaných odpovědí vybráni. Komu z vás tedy posíláme 2 elektronické vstupenky a na co se těšíte?

Po dvou vstupenkách na The Most Fest vyhrávají, a těší se:

Lucie z Teplic, a těší se na: „Nadupaný program, snad i krásné počasí a skvělou atmosféru. Snad se štěstíčko usměje a my budeme součástí největšího českého festivalu v České republice.“

Veronika z Mostu, a: „Moc ráda bych lístky vyhrála pro manžela k narozeninám. Nejvíc se těšíme na Viléma Čoka a Bypass, Dj Roxtar, Lake Malawi, Lucii Bílou a Arakain, Monkey Bussines, Kapitána Demo, Marao a Troubelgang, PSH a Vladimir 518 a na Leoše Mareše.“

Pavla z Mostu, a napsala: „Tato soutěž mě velmi zaujala a ráda bych si jí užila s manželem. Děti nám odjíždí na tábor a my po x letech budeme sami, tak že velká příležitost si to užít naplno a to jak sportovní akce, tak i skvělou hudbu a vidět známé interprety na živo, ne jen z TV. A na koho se nejvíce těším? Velmi těžké, máme hudbu rádi všechnu a na tomto festivalu vystoupí samá topka. Tak že asi úplně na všechny kapely.“

Karla z Roudnice nad Labem, a nejvíce ji potěší Kapitán Demo a sportovní aktivity, a doufá, že počasí bude přát.

Iva z Doužkovic, ta si nejvíce užije páteční Monkey Bussines, a říká, že ale jinak celý víkend vypadá vydařený.

Roman ze Žatce, určitě půjde na Richarda Mullera. Také ho zajímá, jak bude upravený celý areál a jak organizátoři zvládnou celou akci.

Monika z Loun, mj. se těší na Leoše Mareše a různé sportovní aktivity - například na fotbal šipky či vodní skluzavku

Ladislav z Ústí nad Labem, a říká: „Je těžký říct na co se těším nejvíc, celkově na celý víkend. Super zábava, sportovní aktivity pro malé i velké....a takhle bych mohl pokračovat dál a dál...Prostě....Dycky Most!

Petra z Děčína, napsala: Ahoj nejvíc se těším a moc bych si užila vystoupení Richarda Müllera a po dvou letech celkově festival úplně cely.

Ája ze Sokolova, ta určitě do Mostu přijede na na Lucii Bílou a skupinu Arakain.

Jarda z Chrudimi, který chce díky vstupenkám na festival překvapit svojí přítelkyni, která bude nadšená hlavně z koncertu Marpo & TroubleGang. A oba si užijí i ostatní koncerty a nadšení budou i ze sportovních aktivit, které tam budou. Radek také napsal, že: „Tenhle festival bude určitě bomba, na kterou jen tak nezapomeneme!“

Všichni tito naši čtenáři obdrží mailem 2 vstupenky v elektronické podobě. Vstupenky je nutné si vytisknout a na akci předložit pořadatelům. Program festivalu a organizační informace jsou k dipozici zde: https://www.themostfest.cz/hudba/ a https://www.themostfest.cz/galerie/. Tak přejeme všem super zábavu!

0808mostfest2

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru