Kdo bude nejlepším hercem v reklamě? Soutěž už má pět finalistů
Kdo zvítězí? Kdo je váš favorit? Zdroj: Nielsen Admosphere
Litoměřice

Praha - V soutěži Českého národního panelu a Nielsen Admosphere o nejlepšího herce nebo herečku v reklamě je již známých TOP 5 finalistů. Slavnostní vyhlášení a předání cen proběhne v rámci kreativní soutěže Zlatá pecka 12. února 2020.

Soutěž kreativity v reklamě, Zlatá pecka, přináší každoročně vyhodnocení těch nejlepších českých a slovenských reklam, zároveň také představuje výsledky celoročního průzkumu Nejlepší herec či herečka v české reklamě. Ve finále za rok 2019 je pětice těchto herců: Ondřej Vetchý, Tomáš Měcháček, Tomáš Jeřábek, Hynek Čermák a Josef Polášek.

Unikátní výzkum oblíbenosti herců v reklamě realizují již pátým rokem Asociace českých reklamních agentur (AČRA MK), Nielsen Admosphere a Český národní panel. Respondenti hodnotili herce a herečky v premiérových reklamách předchozího roku. V letošním ročníku bylo vyhodnoceno celkem 15 tisíc dotazníků od respondentů z internetové populace Českého národního panelu starších 15 let. Držitelem ceny za nejlepšího herce či herečku se stane osobnost s nejvyšším průměrným výsledkem.

Vyhlášení nejlepšího herce proběhne ve středu 12. února 2020 v pražském klubu Lávka, slavnostním večerem bude provázet moderátor a komik Jakub Kohák.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru